-10%

BLACK RANCH HOUTSKOOL

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 30,00 € 27,00 (inclusief btw)

De voordelen van Black Ranch houtskool

Black Ranch houtskool biedt in vergelijking met alternatieven zoals briketten een aantal grote voordelen. Allereerst verloopt de ontbranding snel en eenvoudig, waardoor barbecueën ook voor de beginnende barbecueër een fluitje van een cent wordt. Al na een minuut of 20 bereikt het product een piektemperatuur rond de 500°C.

Tafelgenoten met knorrende magen hoeven hierdoor nooit lang te wachten tot jij de eerste perfect gegaarde biefstukjes uit je kamado haalt. Let wel op dat je het vlees pas op de BBQ legt als de houtskolen aan de bovenzijde een grijze aslaag hebben. Dit betekent dat ze goed op temperatuur zijn en egaal verbranden voor een optimale garing van je vlees.

Welke ervaring biedt Black Ranch houtskool?

Als je op internet zoekt naar ervaringen van mensen met Black Ranch houtskool, vind je overwegend positieve recensies. Dat is niet zo vreemd, want het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteitsstandaarden en is mede daardoor erg geliefd door liefhebbers. Niet voor niets wordt het gebruikt in restaurants en professionele keukens over de hele wereld.

Ondanks de uitstekende reputatie onder kenners, zijn de producten van het merk veelzijdig inzetbaar. De lange brandduur en uitgebalanceerde houtskoolsmaak maken ze bijvoorbeeld geschikt voor iedereen. Of je nu een kamado hebt zoals een OUTR 60XL of een PRIMO GRILL; aan de producten van Black Ranch kun jij je geen buil vallen.

© 2020 - 2022 Heestermans Outdoor | sitemap | rss